Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby - Cardiff. Dubla zilei vine din Championship

Derby - Cardiff. Dubla zilei vine din Championship

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Derby - Cardiff Anglia 24.04.2018. Cel mai tare meci al zilei în Championship se dispută între Derby şi Cardiff, două echipe cu pretenţii la promovarea în Premier League

Ponturi pariuri Derby - Cardiff Anglia 24.04.2018

Derby vine după o serie de trei înfrângeri consecutive în campionat, în care a marcat doar două goluri şi a primit şapte: 0-2 cu Wolverhampton, 1-3 cu Burton şi 1-2 cu Middlesbrough. A marcat cel puţin două goluri în fiecare din ultimele trei meciuri jucate pe teren propriu împotriva lui Cardiff. Echipa a obţinut doar două victorii în ultimele nouă meciuri disputate pe teren propriu. În rest, echipa lui Gary Rowett a înregistrat patru remize şi trei înfrângeri. Se poate lăuda cu unul dintre golgheterii campionatului. Cehul Vydra a înscris 19 goluri în acest sezon şi este primul în top, la egalitate cu Grabban de la Aston Villa şi cu Reid de la Bristol.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Derby - Cardiff Anglia 24.04.2018

Cardiff vine după două victorii consecutive, 2-0 cu Norwich şi 2-1 cu Nottingham Forest, cu care a pus capăt seriei de trei meciuri fără victorie. Galezii au pierdut un singur meci în ultimele 9 disputate în deplasare. În rest, au fost 5 victorii şi 3 remize. Cu Jazz Richards singurul indisponibil, Neil Warnock ar putea alinia acelaşi prim 11 cu care a început meciul cu Nottingham Forrest din ultima etapă, scor 2-1. Cu o victorie, galezii se pot desprinde la patru puncte de următoarea clasată, caz în care o victorie sau două remize în ultimele două meciuri le-ar asigura promovarea. 

Derby - Cardiff X2 @ 1.48

Afla mai multe despre: derbycardiffchampionshipangliaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare