Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby d'Italia pe piaţa transferurilor! Conte şi-a dat acceptul pentru transfer, dar jucătorul este dorit şi de Juventus

Derby d'Italia pe piaţa transferurilor! Conte şi-a dat acceptul pentru transfer, dar jucătorul este dorit şi de Juventus

Serie A

Comentarii

Derby-ul Italiei s-a mutat pe piaţa transferurilor, atât timp cât campionatul în Italia este suspendat. Inter Milano şi Juventus urmăresc acelaşi jucător, aşa cum s-a întâmplat în vară cu Romelu Lukaku şi în iarnă cu suedezul Kulusevski.

La fel ca în iarnă, tot despre un fotbalist din Serie A este vorba. Inter îl urmăreşte de luni bune pe Gaetano Castrovilli (23 de ani) de la Fiorentina, iar în cele din urmă Antonio Conte şi-a dat acordul pentru transferul fotbalistului, susţine jurnalistul Fabrizio Romano. 

Problema pentru Inter, chiar dacă a început negocierile cu Fiorentina pentru aducerea mijlocaşului, este că Juventus a intrat pe fir. Fabio Paratici, directorul sportiv al campioanei Italiei, monitorizează situaţia fotbalistului şi este pregătit să vină cu o ofertă. Momentan, italianul este departe de a pleca de la Fiorentina. Clubul viola vrea să îl păstreze pentru încă un sezon. 

Castrovilli a impresionat în actuala stagiune de Serie A, în care a jucat 25 de meciuri, marcând trei goluri şi oferind două assist-uri. Cotat la 25 de milioane de euro, el mai are contract cu Fiorentina până în 2024. A debutat şi în Squadra Azzurra, pentru care are o selecţie. 

Afla mai multe despre: castrovilliinterjuventus 

viewscnt
Articole similare