Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby della Capitale: Lazio a umilit-o pe AS Roma! Ştefan Radu a fost integralist | VIDEO cu toate golurile

Derby della Capitale: Lazio a umilit-o pe AS Roma! Ştefan Radu a fost integralist | VIDEO cu toate golurile

Serie A

Comentarii

Lazio a umilit-o pe Roma în episodul cu numărul 174 din Derby della Capitale. Ştefan Radu a evoluat până în minutul 83 contra giallorossilor şi a primit un cartonaş galben, pentru un fault dur.

Episodul cu numărul 174 din Derby della Capitale a adus o victorie categorică pentru formaţia gazdă.

Băieţii lui Simone Inzaghi au deschis scorul încă din minutul 14 prin Ciro Immobile. La pauză a fost însă 2-0 pentru Lazio, după ce a marcat şi Luis Alberto. La ambele goluri, pasa decisivă a venit de la Lazzari.

La reluare, acelaşi Luis Alberto a marcat al treilea gol al formaţiei gazdă şi al doilea al său în acest meci. Spaniolul originar din San Jose del Valle devine primul jucător care marchează cel puţin două goluri într-un derby cu AS Roma, pe teren propriu, din noiembrie 1988 încoace. Ultimul care a reuşit asta a fost legendarul Roberto Mancini.

Ştefan Radu a jucat până în minutul 83 contra giallorossilor şi a primit un cartonaş galben, pentru un fault dur. Potrivit presei italiene, prestaţia sa a fost una foarte sigură.

După victoria din Derby della Capitale, Lazio este pe locul 7, cu 31 de puncte. AS Roma, marea rivală locală, ocupă locul 3, cu 34 de puncte. În runda următoare, Lazio are meci acasă cu Sassuolo, în timp ce Roma va evolua tot pe teren propriu, împotriva Speziei.

Echipele de start:

  • Lazio:  Reina - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto, Marušić - Caicedo, Immobile.
  • Roma:  Pau López - Mancini, Smalling, Ibáñez - Karsdorp, Villar, Veretout, Spinazzola - Pellegrini, Mkhitaryan - Džeko.

Partida derby dintre Lazio şi AS Roma a fost în direct la Telekom Sport, dar şi live pe site-ul www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: lazioas romaserie a 

viewscnt
Articole similare