Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby între Tottenham şi Arsenal pentru semnătura unui colos din Polonia. Transferul poate ajunge la 50 de milioane de euro

Derby între Tottenham şi Arsenal pentru semnătura unui colos din Polonia. Transferul poate ajunge la 50 de milioane de euro

Premier League

Comentarii

Fundaşul lui Southampton, Jan Bednarek, poate fi unul dintre transferurile verii în Premier League.

Tottenham s-a despărţit de Jose Mourinho şi caută deja să-ţi facă strategia pentru sezonul viitor. Cele mai vehiculate nume pentru a prelua echipa sunt Eddiw Howe, Julian Nagelsmann şi Brendan Rodgers. Spurs se uită însă şi spre piaţa transferurilor.

Are deja patru ani în Premier League şi este unul dintre cei mai buni fundaşi din Albion. Jan Bednarek , apărătorul de 1.89 al celor de la Southampton, a intrat pe lista marilor cluburi din Anglia.

Dacă interesul lui Tottenham pentru el era mai vechi, acum Arsenal este şi ea interesată să-l aducă pe Bednarek din stagiunea viitoare.

Crescut de Lech Poznan, Bednarek a ajuns în Premier League în 2017, după ce Southampton a plătit 6.5 milioane de euro pentru serviciile sale. Şi-a făcut debutul în aprilie 2018, într-un meci cu Chelsea, în care a şi marcat. De atunci, a strâns 108 meciuri pentru Southampton, formaţie pentru care a marcat în total, de două ori.

50 de milioane de euro cere Southampton pentru transferul său. O sumă uriaşă în contextul pandemiei de coronavirus. Arsenal şi Tottenham ar fi dispuse să ofere 30 de milioane de euro pentru serviciile sale, astfel că este loc pentru negocieri în vară.

Afla mai multe despre: jan bednarek 

viewscnt
Articole similare