Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby Manchester pe piaţa transferurilor! City vs. United, pentru un jucător care face furori

Derby Manchester pe piaţa transferurilor! City vs. United, pentru un jucător care face furori

Premier League

Comentarii

Manchester City şi Manchester United se vor lupta, în perioada de mercato din ianuarie 2024, pentru transferul unui fotbalist care face furori în Premier League la actuala sa echipă. Presa din Spania a aflat numele fotbalistului care le-a pus pe jar pe cele două rivale.

Este vorba despre Kaoru Mitoma (26 de ani), jucătorul revelaţiei Brighton, echipa lui Roberto De Zerbi, fostul jucător al lui CFR Cluj. Rivalele din Manchester, City şi United, au pus ambele ochii pe talentatul mijlocaş asiatic.

Manchester City vs. Manchester United în mercato pentru transferul lui Kaoru Mitoma de la Brighton

Kaoru Mitoma are prestaţii excelente la Brighton, în Premier League, iar calităţile sale tehnice au ieşit deseori în evidenţă. Spaniolii susţin că Manchester City are un avantaj în faţa rivalei din oraş, însă cursa pentru semnătura sa va fi una foarte intensă.

Japonezul Mitoma a marcat de trei ori şi a livrat trei pase decisive în 9 partide (726 de minute) jucate în toate competiţiile sezonului la Brighton. În stagiunea trecută, el a marcat 10 goluri şi a livrat opt assist-uri în 41 de partide jucate în tricoul "Pescăruşilor".

  • 32 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kaoru Mitoma în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester unitedmanchester citytransferpremier league 

viewscnt
Articole similare