Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby şi pe piaţa transferurilor! Arsenal şi Liverpool se luptă pentru noul puşti-minune din Bundesliga! Oferta "câştigătoare": 50 de milioane de euro

Derby şi pe piaţa transferurilor! Arsenal şi Liverpool se luptă pentru noul puşti-minune din Bundesliga! Oferta "câştigătoare": 50 de milioane de euro

Premier League

Comentarii

Liverpool şi Arsenal se întâlnesc, sâmbătă seară, de la 19:30, în derby-ul etapei din Premier League, iar cele două rivale din Premier League se vor duela şi pe piaţa transferurilor, în perioada de mercato din ianuarie.

Ţinta comună a celor două e tânărul Christian Pulisic (20 de ani), care a impresionat în ultimele sezoane la Borussia Dortmund.

Pulisic are deja 23 de selecţii şi 9 goluri pentru SUA, iar la Dortmund a jucat în 115 partide, marcând 15 goluri şi oferind 24 de pase decisive, cifre impresionante pentru un jucător care va împlini 21 de ani abia în luna septembrie a anului viitor.

Conform The Sun, Liverpool este în acest moment favorită certă pentru semnătura lui Pulisic, iar cormoranii au toate atuurile în favoarea lor: echipa merge excelent în campionat, fiind lider detaşat, iar oferta financiară e peste cea făcută de Arsenal. Liverpool oferă 50 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului ofensiv, în timp ce Arsenal a pus pe masă "doar" 38 de milioane de euro.  



Pulisic e dorit şi de Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: christian pulisicbundesligadortmundliverpoolarsenal 

viewscnt
Articole similare