Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby-ul cu FCSB care l-a traumatizat pe Dan Nistor: ”O să rămânem toată viaţa cu acel meci!”

Derby-ul cu FCSB care l-a traumatizat pe Dan Nistor: ”O să rămânem toată viaţa cu acel meci!”

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a impus cu 4-2 la Voluntari, după ce la pauză a condus cu 4-0. Dan Nistor spune că i-a venit în minte acel 2-2 cu FCSB, când Dinamo a fost egalată pe finalul meciului şi a ratat astfel prezenţa în play-off.

Jucătorii lui Florin Bratu au reuşit să înscrie nu mai puţin de patru goluri în prima repriză. La adăpostul acestui rezultat, în partea a doua nu a mai forţat. Însă FC Voluntari a redus din diferenţă în minutele 76 şi 84 şi Dan Nistor spune că i-a fost teamă că Dinamo va fi egalată.

Mijlocaşul de 29 de ani susţine că i-a venit în minte ultimul derby cu FCSB, când Dinamo a condus cu 2-0, dar a fost egalată pe final. Nistor susţine că nu va uita niciodată acel meci, din cauza căruia a ratat prezenţa în play-off.

”Pe final ne-a fost un pic teamă, dar ne bucurăm că am câştigat cele 3 puncte. Practic, mă gândeam la meciul cu Steaua, dar bine că nu s-a întâmplat ca atunci. Vă daţi seama, o să rămânem toată viaţa cu acel meci (n.r. cu Steaua). Noi vrem să demonstrăm că locul nostru nu e în play-out şi cred că până acum am făcut-o destul de bine. Ne bucurăm că ce facem la antrenament ne iese şi la joc şi sper să continuăm în acest fel”, a declarat Nistor pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan nistorfcsbliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare