Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deschamps a analizat venirea lui Zidane la Real Madrid: "Este casa lui, are o nouă provocare la final de sezon"

Deschamps a analizat venirea lui Zidane la Real Madrid: "Este casa lui, are o nouă provocare la final de sezon"

Real Madrid

Comentarii

Revenirea lui Zinedine Zidane pe banca tehnică a echipei Real Madrid este "un lucru foarte bun pentru fotbal", a declarat joi selecţionerul Franţei, Didier Deschamps.

''Ca şi vara trecută (când a demisionat în mod neaşteptat după ce a câştigat de trei ori consecutiv Liga Campionilor), a luat o decizie după ce s-a gândit bine şi, dacă a luat această decizie, a fost pentru că a crezut ca aşa e cel mai bine", a spus Deschamps.

''Este un lucru foarte bun că un francez ca Zizou revine pe banca tehnică a unei echipe pe care o cunoaşte foarte bine. Este casa lui, are o nouă provocare la final de sezon şi va trebui să se pregătească pentru cel care va începe'', a adăugat selecţionerul Les Bleus.

Francezul Zinedine Zidane a fost numit luni seara pe banca tehnică a echipei Real Madrid, cu un contract pe trei sezoane, înlocuindu-l pe argentinianul Santiago Solari, demis după rezultatele nesatisfăcătoare din ultimul timp.

Tehnicianul francez a revenit la echipa din capitala Spaniei la nouă luni după ce plecase prin demisie.

Zidane, 46 de ani, va fi al treilea antrenor al madrilenilor din acest sezon, după Julen Lopetegui, demis în octombrie, şi Santiago Solari.

În primul său mandat ca antrenor la Real Madrid (ianuarie 2016- mai 2018), Zidane a cucerit nouă trofee, printre care Liga Campionilor (3), Cupa Mondială a cluburilor (2), Supercupa UEFA (2) şi un titlu naţional. 

Afla mai multe despre: deschamps 

viewscnt
Articole similare