Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deschamps l-a atacat pe Mourinho după ce portughezul a declarat că Franţa este favorită la Euro! "Acelasi lucru l-am gandit si eu despre Tottenham când tu o antrenai!"

Deschamps l-a atacat pe Mourinho după ce portughezul a declarat că Franţa este favorită la Euro! "Acelasi lucru l-am gandit si eu despre Tottenham când tu o antrenai!"
Comentarii

Selecţionerul Franţei a avut un răspuns tăios pentru Jose Mourinho.

Noul antrenor de la AS Roma a declarat recent că Franţa va câştiga Campionatul European. Campioana mondială are un atac incredibil format din nume precum Mbappe, Benzema sau Griezmann. Fostul antrenor din Premier League va fi analist sportiv pentru The Sun la EURO, iar recent a comentat lotul Franţei. 

"Cu Mbappe este foarte greu să nu caştigi. Ar putea să facă o echipă A, o echipă B şi o echipă C, iar toate ar fi formate din jucatori de top, au un lot incredibil. Mbappe este unul dintre acei jucători care câştigă meciuri şi îi sperie pe adversari. 

Mbappe va da totul pentru a le demonstra tuturor, că după Messi şi Cristiano Ronaldo, el este următorul cel mai bun. Didier Deschamps ştie ce vrea. Sunt campionii mondiali. Sunt ultimii finalişti de la Euro. Cred că ajung cel puţin până in finală", a fost declaraţia portughezului. 

Comentariul lui Jose Mourinho nu a fost prea apreciat de Didier Deschamps, care i-a răspuns într-un mod ironic. Francezul nu a acceptat o replică care ar pune presiune pe echipa lui şi i-a raspuns lusitanului în glumă. 

"Jose, acelaşi lucru l-am gândit şi eu despre Tottenham în perioada în care tu antrenai, însă nu a ieşit aşa cum ţi-ai plănuit", a raspuns Deschamps, conform Telefoot.

Afla mai multe despre: didier deschamps 

viewscnt
Articole similare