Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deschamps, "moment jenant" la Bucureşti. Selecţionerul Franţei a strigat după ajutor. Ce s-a întâmplat înainte de meciul cu Elveţia de la EURO 2020

Deschamps, "moment jenant" la Bucureşti. Selecţionerul Franţei a strigat după ajutor. Ce s-a întâmplat înainte de meciul cu Elveţia de la EURO 2020

EURO 2020

Comentarii

Selecţionerul naţionalei Franţei, Didier Deschamps (52 de ani), a avut parte de un "moment jenant", după cum anunţă presa din străinătate, la Bucureşti, în hotelul în care sunt cazaţi "cocoşii galici". Antrenorul a avut nevoie de ajutorul fanilor.

Pentru Franţa, drumul către trofeul Campionatului European de fotbal trece prin Bucureşti. În următoarea optime de finală de la EURO 2020, campioana mondială joacă împotriva Elveţiei, luni, de la 22:00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Didier Deschamps a avut parte de un moment neplăcut, înaintea partidei. 

"Deschamps a avut parte de un moment jenant, când a rămas blocat pe terasa hotelului"

Franţa a ajuns în România în urmă cu trei zile, iar campionii mondiali şi-au dorit linişte, înaintea meciului cu elveţienii. Ei au cerut ca reprezentanţii presei să nu fie prezenţi în preajma hotelului şi nici la primul antrenament de pe stadionul de la Arcul de Triumf. 

Totuşi, ESPN a aflat că Didier Deschamps a avut parte de un moment neplăcut la Athenee Palace Hilton: "Antrenorul a avut parte de un moment jenant, când a rămas blocat pe terasa hotelului şi a avut nevoie de ajutorul fanilor. 

Suporterii albaştrilor, care aşteptau să-şi încurajeze favoriţii, înaintea meciului cu Elveţia, s-au dus la recepţie, pentru ca antrenorul să fie 'eliberat'", a scris sursa citată. 

Naţionala Franţei s-a calificat din grupa F de la EURO 2020 cu cinci puncte, după victoria cu Germania, scor 1-0, şi remizele cu Ungaria, 1-1, şi Portugalia, 2-2. 

De cealaltă parte, Elveţia a fost printre cele mai bune echipe clasate pe locul al treilea, s-a calificat cu patru puncte din grupa A, dar va avea o misiune dificilă în optimea de finală de pe Arena Naţională. 

Care au fost nemulţumirile francezilor şi elveţienilor, înainte de meciul de la Bucureşti

Deşi Didier Deschamps a susţinut că a găsit condiţii mai bune la Bucureşti decât la Budapesta, jurnaliştii francezi au anunţat ce neplăceri au avut starurile de zeci de milioane de euro în România”Aerul condiţionat a fost capricios, iar jucătorii s-au plâns de lenjeria de pat”.

Jurnaliştii elveţieni s-au plâns de căldura de la Bucureşti. Elevii lui Vladimir Petkovic au transpirat serios la şedinţă de pregătire pe care au susţinut-o pe noul stadion Steaua.

 

Afla mai multe despre: didier deschampsfrantafranta elvetiaeuro 2020didier deschamps hoteldidier deschamps moment jenant 

viewscnt
Articole similare