Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Descoperirea presei engleze care îl va pune pe gânduri pe Zidane! Cifrele care ar putea să îl îndepărteze pe Pogba de Madrid

Descoperirea presei engleze care îl va pune pe gânduri pe Zidane! Cifrele care ar putea să îl îndepărteze pe Pogba de Madridgalerie foto
Comentarii

Lui Manchester United îi merge mai bine fără mijlocaşul francez în teren, cel puţin asta este concluzia statisticii dezvăluite de britanici care au făcut o analiză ale meciurilor davolilor cu sau fără campionul mondial în teren.

Astfel, de când a ajuns la Manchester în vara lui 2016, Pogba a evoluat în 141 de meciuri pentru englezi, iar echipa sa a câştigat 76 dintre acestea. Când jucătorul de 26 de ani a lipsit, trupa de pe Old Trafford s-a impus în 27 dintre cele 41 de dispute. Un procent superior al succeselor faţă de întâlnirile în care Pogba s-a aflat pe teren. Acelaşi lucru este valabil şi la alte capitole. Astfel, atât în privinţa golurilor marcate cât şi a celor primite, United stă mai bine atunci când omul adus de Mourinho nu a fost folosit.

De altfel, mijlocaşul nu va juca în următorul meci al formaţiei sale. Manchester United joacă astăzi în Olanda în etapa a doua a fazei grupelor în faţa olandezilor de la AZ Alkmaar. Pogba este dorit de Real madrid de mai mult timp, dar clubul blanco nu a reuşit să facă o ofertă de transfer care să fie pe placul şefilor lui United. 

Afla mai multe despre: zidanemanchester unitedpogbastatistică,  

viewscnt
Articole similare