Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Desfiinţat de o fostă vedetă a lui United. “Alexis Sanchez nu e jucător de top!”

Desfiinţat de o fostă vedetă a lui United. “Alexis Sanchez nu e jucător de top!”
Comentarii

Cel mai scump jucător ca salariu din lotul lui Manchester United, internaţionalul chilian Alexis Sanchez, este pur şi simplu desfiinţat de către o fostă legendă a clubului.

Paul Scholes a dat verdictul în privinţa jucătorului sosit în iarna acestui an de la Arsenal: “Nu este un jucător de top, care să fie omul cheie din lot, aşa cum sunt un Hazard la Chelsea, Messi la Barcelona sau Cristiano Ronaldo la Real Madrid.

A arătat extrem de puţin de când a venit pe Old Trafford. A marcat doar trei goluri şi mai mult nu s-a văzut că este pe teren, la fel ca şi acum, în finala Cupei Angliei, în care părea că e la plimbare pe teren. Dacă în viitorul sezon în primele meciuri nu va arăta schimbat în bine va fi foarte greu pentru el să mai fie agreat de suporteri”.

Jose Mourinho a fost cel care a insistat în iarnă pentru aducerea lui Sanchez, pentru care United l-a dat la schimb la Arsenal pe armeanul Mkhtarian plus o sumă de bani. Tot Mourinho a convins conducerea diavolilor roşii să îi acorde chilianului cel mai mare salariu din Premier League, Alexis câştigând 30 de milioane de euro anula, 568.000 de euro pe săptămână!

Afla mai multe despre: sanchez 

viewscnt
Articole similare