Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Desfiinţez tot! În sânge, carne vie". Gigi s-a săturat! Pune stop la FCSB: "Ce sunt eu, dobitocul Becali?"

”Desfiinţez tot! În sânge, carne vie". Gigi s-a săturat! Pune stop la FCSB: "Ce sunt eu, dobitocul Becali?"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a reacţionat după eşecul catastrofal al FCSB-ului în Conference League. Patronul vicecampioanei a ameninţat că se va retrage din fotbal şi a fost dezamăgit de campania de transferuri făcută în vară, în care a băgat mâna adânc în buzunar.

FCSB a pierdut şi returul cu Silkeborg. Meciul din Danemarca s-a repetat şi la Bucureşti, când formaţia pregătită de Nicolae Dică a fost surclasată din nou cu 5-0.

Astfel, în dublă manşă, vicecampioana României a primit zece goluri, fără să dea vreunul danezilor şi a ajuns ciuca bătăilor pe plan european.

Nici în campionat, situaţia nu se prezintă mult mai bine. În ciuda celor două victorii consecutive, FCSB continuă să se zbată în subsolul clasamentului, fiind în prezent pe locul 12, la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 13 şi 14.

Gigi Becali s-a săturat! Pune stop la FCSB: "Desfiinţez tot! În sânge, carne vie"

După ce a asistat la poate cea mai mare umilinţă de când o finanţează pe FCSB, Gigi Becali s-a săturat şi a ameninţat că nu va mai băga bani la echipă şi se va retrage din fotbal.

Patronul roş-albaştrilor nu mai vrea să audă de jucători, mai ales după campania de transferuri din vară, una în care a cumpărat de milioane de euro, dar degeaba. În meciul cu Silkeborg de pe Arena Naţională, nicio achiziţie nu a ieşit în evidenţă în mod pozitiv.

"Ce sunt eu, dobitocul Becali? Dau bani şi nu văd un jucător? M-am săturat! Ce să facem? Tu dă-i, ia jucători, dă-i afară, ia jucători, dă-i afară... Desfiinţez tot! În sânge, carne vie", a declarat Gigi Becali, comform PRO TV.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare