Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deşi a fost umilit de FCSB, Stoican visează la titlu: ”Vreau ca în viitorul apropiat să câştig campionatul”

Deşi a fost umilit de FCSB, Stoican visează la titlu: ”Vreau ca în viitorul apropiat să câştig campionatul”

Superliga

Comentarii

Umilită de FCSB în etapa precedentă, Poli Iaşi speră să facă un meci bun pe terenul lui Sepsi, în a 4-a etapă a Ligii 1, pentru a rămâne în lupta pentru primele şase locuri, acolo unde îşi doreşte antrenorul Stoican să fie la capătul sezonului regulat, pentru a putea ataca apoi titlul în play-off.

”Ne aşteaptă o partidă grea, dificilă, jucăm contra unei echipe care a pus probleme acasă unor echipe cu nume precum CSU Craiova, au reuşit rezultate bune şi în deplasare. Sper să facem o partidă bună. Venim după un duş foarte rece cu FCSB, consider că a fost un accident, chiar dacă scorul arată cum arată, am văzut ce am greşit şi sper că meciul următor să nu facem asemenea greşeli.

Vreau ca în viitorul apropiat să câştig campionatul şi nu mă dezic de lucrurile astea. Contează ce jucători aducem, cu nume, la ce sandard îi aducem şi cred că pot să scot maxim, iar important e să credem cu toţii că putem să facem lucrul ăsta”, a spus Flavius Stoican la o conferinţă de presă.

Poli Iaşi a capitulat fără drept de apel în faţa FCSB, cu scorul de 4-0 (1-0), în etapa a III-a. A fost prima victorie pentru FCSB în acest sezon al Ligii 1.

Afla mai multe despre: poli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare