Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deşi au pierdut, Lampard şi-a felicitat elevii la finalul Supercupei Europei: ”Au fost fantastici! Am avut ghinion”

Deşi au pierdut, Lampard şi-a felicitat elevii la finalul Supercupei Europei: ”Au fost fantastici! Am avut ghinion”

Chelsea

Comentarii

Liverpool, campiona Europei, a câştigat Supercupa Europei după ce a învins, miercuri, la Istanbul, echipa Chelsea, câştigătoarea Ligii Europa, în urma executării loviturilor de departajare. Liverpool a câştigat a patra oară Supercupa Europei, după ediţiile din 1977, 2001 şi 2005.

Partida a fost decisă la loteria penalty-urilor, iar tehnicianul londonezilor, Frank Lampard a avut doar cuvinte de laudă pentru elevii săi: ”Sunt foarte mândru şi mulţumit de prestaţia echipei. Băieţii au fost fantastici, ghinion că nu au câştigat meciul. Şi în timpul regulamentar şi în prelungiri ne-am creat o mulţime de ocazii. Şi ei au făcut-o, dar noi am fost în majoritatea timpului în controlul meciului. Nimănui nu îi place să piardă, nu se simte plăcut în vestiar, nu e plăcut nici să o vezi pe Liverpool bucurându-se,dar din punct de vedere al prestaţiei cred că am fost foarte, foarte buni. Nu poţi câştiga chiar totul, iar când pierzi la penaltiuri, e vorba de o diferenţă foarte , foarte mică. Nu aş schimba nimic la felul în care am jucat” a mărturist ”Super Frank” la finalul partidei de la Istanbul.

Celălalt antrenor, Jurgen Klopp a comparat finala cu un meci de box: ”A fost ca un meci de box, amândouă echipele eram.... lovituri adevărate de KO. Cred că nimeni din stadion nu îşi dorea cele două reprize de prelungire, a fost agonizant. Asta e, am reuşit până la urmă” a spus şi germanul la finalul partidei.

Supercupa Europei, transmisă în direct de Telekom Sport a fost arbitrată de o brigadă feminină, cu franţuzoaica Stephanie Frappart, la centru ajutată de compatrioata ei Manuela Nicolosi şi de irlandeza Michelle O’Neal, la cele două linii. Arbitru de rezervă a fost turcul Cuneyt Cakir.

Afla mai multe despre: frank lampardchelseajurgen kloppliverpool 

viewscnt
Articole similare