Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deşi Mediaşul s-a impus în amicalul cu Hunedoara, Edward Iordănescu e foc şi pară pe jucătorii săi: ”Poate fac în aşa fel încât să nu mai fie plăţile la zi”

Deşi Mediaşul s-a impus în amicalul cu Hunedoara, Edward Iordănescu e foc şi pară pe jucătorii săi: ”Poate fac în aşa fel încât să nu mai fie plăţile la zi”

Fotbal

Comentarii

Gaz Metan nu a avut liber în pauza dată de echipa naţională. Echipa lui Edward Iordănescu a jucat un meci amical cu CS Hunedoara şi s-a impus cu 2-1. Medieşenii nu au avut deloc un joc uşor. Au fost conduşi cu 1-0, dar Ely Fernandes şi Moussa Sanoh au întors rezultatul.

”Din păcate am primit multe răspunsuri negative şi chiar dacă conducerea în momentul de faţă are meritul că a reuşit să menţină un echilibru financiar, lucrurile astea se pot schimba rapid din punctul meu de vedere. Se poate ca eu, din funcţiona care o am, să fac în aşa fel încât să nu mai fie plăţile la zi pentru că am impresia că atunci când toate lucrurile sunt bune câteodată înţelegem greşit treaba asta.

Sunt supărat şi dezamăgit pentru că chiar dacă sunt conştient că mentalitatea este încă în formare, suntem departe de ceea ce îmi doresc şi de aşteptările pe care eu le am”, a spus Edward Iordănescu la Telekom Sport.

Gaz Metan Mediaş va disputa următoarea partidă pe terenul celor de la Viitorul, luni, de la ora 21:00. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: edward iordanescugaz medias 

viewscnt
Articole similare