Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Despăgubiri pentru familiile victimelor accidentului în care a decedat Kobe Bryant. Câţi bani vor primi

Despăgubiri pentru familiile victimelor accidentului în care a decedat Kobe Bryant. Câţi bani vor primi

Baschet

Comentarii

Două familii ale victimelor accidentului de elicopter în care a decedat celebrul baschetbalist american Kobe Bryant, în ianuarie 2020, vor primi 2,5 milioane dolari despăgubiri pentru fotografiile neautorizate făcute la locul catastrofei de către poliţiştii şi pompierii din Los Angeles.

Acordul de despăgubire votat marţi de autorităţile regionale urmează să fie validat de un judecător şi nu o vizează pe văduva lui Bryant, care a depus la rândul ei plângere pentru aceste fotografii.

Singurele persoane care erau autorizate să facă fotografii la locul catastrofei erau anchetatorii agenţiei responsabilă cu securitatea transporturilor (NTSB) şi cei ai biroului de medicină legală.

Dar poliţişti şi pompieri care lucrau în comitatul Los Angeles au făcut fotografii cu scene de la faţa locului cu ajutorul telefoanelor mobile şi le-au trimis apoi altor persoane. Afacerea s-a transformat în scandal.

Familiile victimelor au depus plângere împotriva comitatului pentru traumatism emoţional prin aceste clişee ilicite şi difuzarea lor.

Considerat unul dintre cei mai mari baschetbalişti americani din istorie, Kobe Bryant a decedat într-un accident de elicopter în sudul Californiei.

Fosta vedetă a echipei Los Angeles Lakers călătorea alături de fiica sa Gianna, în vârstă de 13 ani, şi de alţi şase pasageri la bordul elicopterului marca Sikorsky S-76B , care s-a prăbuşit pe 26 ianuarie 2020 pe o colină din Calabasas, la nord-vest de Los Angeles. Toate persoanele aflate la bordul aparatului şi-au pierdut viaţa.

Afla mai multe despre: lakerskobe bryant 

viewscnt
Articole similare