Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţia exotică aleasă de Adebayor la 35 de ani! Unde s-a transferat togolezul cu peste 200 de meciuri în Premier League

Destinaţia exotică aleasă de Adebayor la 35 de ani! Unde s-a transferat togolezul cu peste 200 de meciuri în Premier League
Comentarii

Emannuel Adebayor este aşteptat în Iran pentru a semna cu Tractor Sazi, echipă care a terminat pe locul cinci în sezonul trecut.

Fotbalistul african a devenit liber de contract după ce a renunţat la acordul pe care îl avea în Turcia cu vicecampioana Başakşehir. Clubul iranian i-a oferit doi ani de contract şi îl doreşte la echipă ca înlocuitor pentru irlandezul Anthony Stokes, cel pe care perşii s-au bazat în stagiunea percedentă. Formaţia la care ar urma să ajungă Adebayor este din oraşul Tabriz aflat la graniţa cu Turcia, iar jucătorul de 35 de ani pare la doar o semnătură distanţă de iranieni după ce a distribuit o postare pe o reţea de socializare în care îşi arăta încântarea pentru noua aventură din carieră.

Adebayor a evoluat de-a lungul anilor la mai multe echipe din Premie League printre care Manchester City, Arsenal şi Tottenham, dar a îmbrăcat pentru o perioadă şi tricoul Realului. Tractor Sazi este o echipă cunoscută în Iran, în ultimii 10 ani fiind de trei ori vicecampioană a ţării. 

Afla mai multe despre: adebayorirantransfertractor sazi 

viewscnt
Articole similare