Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie bombă pentru Răzvan Raţ! Cu cine a semnat omul cu peste 100 de selecţii la naţională! "Am fost foarte dorit aici!"

Destinaţie bombă pentru Răzvan Raţ! Cu cine a semnat omul cu peste 100 de selecţii la naţională! "Am fost foarte dorit aici!"

Fotbal intern

Comentarii

Deşi s-a antrenat în ultima vreme cu Dinamo, iar în calcul s-au luat şi variantele Academia Rapid şi U Craiova, Răzvan Raţ a semnat în cele din urmă cu o altă echipă.

Astfel, Telekom Sport a aflat că Raţ este noul jucător al ACS Poli Timişoara, formaţie din play-out-ul Ligii 1 Betano.

Răzvan Raţ, ajuns la 36 de ani, are 113 selecţii la prima reprezentativă, pentru care a marcat de două ori. Nu a mai fost convocat însă din 2016. A evoluat de-a lungul carierei la Rapid, FCM Bacău, Şahtior, West Ham, Rayo Vallecano şi PAOK.

 "Am ales Poli Timişoara, aici fiind oameni care m-au dorit foarte mult în ultimele săptămâni. E adevărat că m-am antrenat cu Dinamo foarte mult timp. Le mulţumesc pentru că mi-au permis acest lucru.

Sunt bucuros că am ales Poli pentru că sunt din nou acasă, în România. Sper să le răsplătesc încrederea celor de aici, care m-au dorit şi sper să iasă bine", a declarat Răzvan Raţ.

A cucerit titlul şi Supercupa României cu Rapid. De cel mai mare succes s-a bucurat însă în perioada petrecută la Şahtior. Cu gruparea din Ucraina a cucerit şapte titluri, cinci Cupe, trei Supercupe şi, cel mai important, Cupa Uefa din 2009. 

ACS Poli Timişoara ocupă locul 5 în acest moment în play-out, neretrogradabil, însă diferenţele faţă de ultimele trei clasate sunt mici. 

 

Posted by PoliTimişoara on Thursday, March 22, 2018

 

Afla mai multe despre: razvan ratpoli timisoaraconfeinrta 

viewscnt
Articole similare