Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie exotică pentru Super Mario! Balotelli, liber de contract, negociază cu o echipă din afara Europei

Destinaţie exotică pentru Super Mario! Balotelli, liber de contract, negociază cu o echipă din afara Europei
Comentarii

Mario Balotelli (28 de ani) şi-a surprins de fiecare dată fanii cu gesturile sale din viaţa extrasportivă, însă acum este pe cale să îi surprindă şi cu noua sa destinaţie. Atacantul este aproape de un transfer în afara Europei.

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio susţine că atacantul este în negocieri cu Flamengo, club din prima liga braziliană. Informaţia a fost confirmată şi de brazilienii de la Globo Esporte. Aşadar, Super Mario este la un pas să lase campionatele de top din Europa, în care a evoluat până acum, pentru petrecerile din Rio de Janeiro şi "joga bonito". 

Portughezul Jorge Jesus şi-l doreşte pe internaţionalul italian la Flamengo, acolo unde a reuşit să aducă mai mulţi fotbalişti cu nume din Europa, precum Luis Felipe (ex-Atletico Madrid), Rafinha (ex-Bayern) sau Gabriel Barbosa (ex-Inter Milano). 

Balotelli este liber de contract după ce înţelegerea sa cu Olympique Marseille a expirat la finalul stagiunii trecute. El a marcat opt goluri în cele 15 meciuri jucate pentru OM. 

Afla mai multe despre: mario balotelliflamengotransfer 

viewscnt
Articole similare