Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie INCREDIBILĂ pentru Gareth Bale! Real Madrid a acceptat oferta de 130 de milioane de euro! De ce ezită fotbalistul

Destinaţie INCREDIBILĂ pentru Gareth Bale! Real Madrid a acceptat oferta de 130 de milioane de euro! De ce ezită fotbalistul

Real Madrid

Comentarii

Presa din Spania aruncă bomba: Real Madrid a acceptat o ofertă de 130 de milioane de euro pentru Gareth Bale! Chiar dacă se gândea că o să revină în Premier League, galezul e ”împins” de Real spre o destinaţie surprinzătoare.

Un club din China e gata să ofere 130 de milioane de euro pentru Gareth Bale şi să-i garanteze fotbalistului un salariu colosal de peste 35 de milioane de euro pe sezon. Real Madrid pare să fi acceptat imediat oferta, dar mutarea e sub semnul întrebării.

Bale îşi doreşte foarte mult să revină în Premier League, acolo unde a dat cel mai bun randament, iar Manchester United ar fi dispusă să plătească aproape 70 de milioane de euro.

Diferenţa dintre ce oferă trupa lui Mourinho şi ce primeşte Real din China este una uriaşă, iar Perez i-ar fi transmis lui Bale să le forţeze mâna celor de la United pentru a ridica preţul dacă nu vrea să meargă spre China.

Afla mai multe despre: balereal madridchina 

viewscnt
Articole similare