Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie-ŞOC pentru Lionel Messi. Anunţul oficial făcut în plină pandemie de COVID-19: "Nu merge la Inter, ci acolo"

Destinaţie-ŞOC pentru Lionel Messi. Anunţul oficial făcut în plină pandemie de COVID-19: "Nu merge la Inter, ci acolo"

Lionel Messi

Comentarii

Legendarul fotbalist brazilian Rivaldo a comentat zvonurile care îl dau pe Lionel Messi la Internazionale Milano.

Fostul decar al Barcelonei exclude posibilitatea ca Messi să o părăsească pe Barcelona pentru o altă echipă din Europa, dar nu exclude varianta unui transfer în China sau în MLS.

"Fostul preşedinte al lui Inter, Massimo Moratti, a spus în această săptămână că l-ar putea aduce pe Lionel Messi la club pentru a-şi relua rivalitatea cu Cristiano Ronaldo în Italia, dar, aşa cum am mai spus-o, nu cred că Messi va pleca de la Barcelona la un alt club european.

Nu cred că are motive să plece din Spania, dar dacă se va întâmpla într-o bună zi, atunci el ar putea semna pentru un club din China sau din MLS, însă doar atunci când nu va mai fi la fel de decisiv pentru echipa catalană", a declarat Rivaldo, pentru Betfair.

Inter vrea să-l transfere pe Lionel Messi

Fostul preşedinte al lui Inter, Massimo Moratti a dezvăluit că Lionel Messi poate ajunge la Milano, vara viitoare.

"Nu cred că Messi este un vis interzis. Poate că nu era nici chiar înaintea pandemiei. E aproape de sfârşitul contractului. Cred că se vor întâmpla lucruri ciudate până la finalul anului", declara Moratti pentru Radio Rai.

În vârstă de 32 de ani, Lionel Messi mai are contract cu FC Barcelona până în vara anului 2021, dar poate pleca gratis de pe Camp Nou încă din această vară, potrivit unei clauze prevăzute în contractul său cu gruparea de pe Camp Nou. De-a lungul carierei, Messi a jucat doar la FC Barcelona, pentru care a reuşit 627 de goluri şi 261 de assist-uri, în 718 apariţii.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare