Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie surprinzătoare pentru George Ţucudean! Cu ce echipă din Liga 1 negociază fostul CFR-ist: "I-am făcut ofertă să vină"

Destinaţie surprinzătoare pentru George Ţucudean! Cu ce echipă din Liga 1 negociază fostul CFR-ist: "I-am făcut ofertă să vină"

FC Voluntari

Comentarii

Preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, a dezvăluit că e i-a făcut o ofertă lui George Ţucudean, care e liber de contract după despărţirea de CFR Cluj.

Transfer surprinzător pentru George Ţucudean

La 29 de ani, George Ţucudean nu e convins că ar mai putea continua în fotbal, din cauza problemelor medicale. De altfel, acesta e şi unul dintre motivele pentru care nu a mai semnat cu niciun club, după plecarea din vară de la CFR Cluj. 

Totuşi, atacantul e aşteptat de Ioan Andone la FC Voluntari. Cei doi s-au văzut, iar preşedintele ilfovenilor i-a făcut oferta: „Chiar i-am făcut ofertă să vină la noi, la Voluntari şi aştept un răspuns. Am vorbit la telefon, apoi m-am şi văzut cu el personal la Arad, când am avut meci cu UTA.

Nu e încă decis sută la sută nici să se lase, nici să mai continue. Am băut o cafea împreună şi i-am spus că-l aştept cu braţele deschise la Voluntari. Avem nevoie de atacant! 

Mi-a plăcut revederea cu el, ne-am adus aminte de cum i-am transferat la Dinamo, când eram antrenor principal, pe el şi pe «Pufi» Bălgrădean în acelaşi timp. Aveau 19 ani amândoi, copii talentaţi. Îmi spusese Ţucudean atunci: «Nea Ando, păi cu Dănciulescu, Niculescu, Bratu aici, eu unde mai joc?» I-am luat atunci la recomandarea lui Marcel Coraş, el îi urmărise mai mult şi a avut dreptate cu amândoi! Fotbalişti!”, a declarat Ioan Andone, într-un interviu acordat pentru Fanatik. 

Afla mai multe despre: george tucudeangeorge tucudean voluntari 

viewscnt
Articole similare