Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie surprinzătoare pentru Juan Camara! Unde a ajuns să joace fotbalistul dat afară de la Craiova

Destinaţie surprinzătoare pentru Juan Camara! Unde a ajuns să joace fotbalistul dat afară de la Craiova

Fotbal

Comentarii

Camara a fost unul dintre fotbaliştii regrataţi la Dinamo, care sezonul trecut a ajuns în curtea Universităţii Craiova.

Juan Camara, în Azerbaidjan

Spaniolul încă aparţine de echipa Jagiellonia din Polonia, iar acum a fost împrumutat la FK Sabah, club care a terminat pe locul 5 în sezonul trecut al campionatului din Azerbaidjan. 

Fanii fotbalului românesc îl cunosc bine pe Camara, acesta jucând sezonul trecut în Liga 1 la Dinamo şi Universitatea Craiova. La echipa din Ştefan cel Mare, el a jucat 12 meciuri, a marcat două goluri şi a oferit două pase decisive.

El a rămas în memoria suporterilor dinamovişti, după ce a înscris de la jumătatea terenului în partida contra celor de la FC Argeş. La Universitatea Craiova, ibericul nu a reuşit să se adapteze deloc, iar în cele 16 partide jucate, nu a înscris niciun gol, dar a reuşit să ofere 2 pase decisive. 

Camara, CV la Barcelona

Camara se poate lăuda cu un CV spectaculos şi a jucat alături de Lionel Messi, la Barca. Fotbalistul a fost legitimat la Barcelona B între 2014 şi 2016. Ibericul a jucat 2 meciuri şi pentru prima echipă a catalanilor. În 2015, el a fost pe teren alături de Lionel Messi, în partida din Champions League, contra lui Bayer Leverkusen. De asemenea, Camara a jucat şi în semifinala Cupei Spaniei, contra Valenciei. 

Afla mai multe despre: camara-dinamo-craiova 

viewscnt
Articole similare