Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie surpriză pentru Arjen Robben: "A fost încâtat de oferta noastră". Olandezul este fără echipă de aproape un an

Destinaţie surpriză pentru Arjen Robben: "A fost încâtat de oferta noastră". Olandezul este fără echipă de aproape un an
Comentarii

Arjen Robben (36 de ani) a amânat revenirea în fotbal după ce i-a expirat contractul cu Bayern Munchen în urmă cu aproape un an de zile, dar ultima ofertă primită este una tentantă.

Ricardo Rotenberg, directorul lui Botafogo, a dezvăluit că îl doreşte pe Arjen Robben la echipă şi mai mult de atât, chiar l-a ofertat pe experimentatul fotbalist olandez. 

"Robben este idolul meu, este un jucător grozav. Totuşi există un risc când nu joci atât de mult. L-am contactat şi mi-a răspuns. A fost încântat de oferta noastră", a declarat oficialul clubului din Brazilia. 

Cu toate acestea, Robben a declarat în urmă cu o lună că este posibil să nu mai revină deloc pe gazon. Olandezul a petrecut 10 ani la Bayern Munchen, perioadă în care a reuşit să îşi treacă în palmares trofeul UEFA Champions League. Pentru bavarezi a marcat 144 de goluri şi a oferit 101 assist-uri. 

La Botafogo este legitimat fostul jucător de la AC Milan Keisuke Honda. 

Afla mai multe despre: robbenbotafogo 

viewscnt
Articole similare