Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie surpriză pentru Edinson Cavani! Patronul clubului a anunţat că îl vrea: "Ne gândim la el"

Destinaţie surpriză pentru Edinson Cavani! Patronul clubului a anunţat că îl vrea: "Ne gândim la el"
Comentarii

Edinson Cavani (33 de ani) e liber de contract după plecarea de la PSG, iar Leeds, nou promovată în Premier League vrea să dea lovitura şi să-l aducă pe "Matador". Patronul formaţiei de pe Elland Road a anunţat că se gândeşte la transferul lui Cavani.

Cavani şi-a terminat contractul cu PSG şi e la mare căutare pe piaţa transferurilor, având în vedere calităţile sale şi faptul că vine liber. Inter, Atletico Madrid sau chiar FC Barcelona îl au pe listă, conform presei din străinătate, însă a mai apărut un club interesat de serviciile uruguayanului. Leeds, prin vocea patronului Andrea Radrizzani, a anunţat că îl vrea pe Edinson Cavani.
 

"Pe lângă calitatea sa tehnică, Cavani poate aduce aport şi cu fizicul său. Cu siguranţă ne-am gândit la el şi ne gândit în continuare. Vom vedea ce va fi. E încă liber de contract!", a spus Andrea Radrizzani, patronul lui Leeds.



Leeds a obţinut promovarea matematică în Premier League, după 16 ani de absenţă, sub comanda lui Marcelo Bielsa.

Edinson cavani a jucat din 2013 până în 2020 la PSG, timp în care a strâns 301 meciuri, 200 de goluri şi 43 de assisturi. A câştigat şase titluri în Franţa, şapte Supercupe ale Franţei, cinci Cupel ale Ligii Franţeişi patru Cupe ale Franţei.

Afla mai multe despre: edinson cavanileeds 

viewscnt
Articole similare