Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie surpriză pentru Godin! Unde ar putea ajunge uruguayanul din vară

Destinaţie surpriză pentru Godin! Unde ar putea ajunge uruguayanul din vară

La Liga

Comentarii

Fundaşul lui Atletico Madrid este în ultimele şase luni de contract pe Wanda Metropolitano şi ar putea semna în acest moment cu orice echipa. Inter Milano este cea mai interesată de serviciile fotbalistului de 32 de ani.

Diego Godin poate pune capăt în vară celei mai frumoase perioade din cariera lui. Ar putea să o părăsească pe Atletico Madrid după nouă ani petrecuţi la echipa din capitala Spaniei. Sud-americanului îi expiră atunci înţelegerea cu Atletico iar multe cluburi vor să profite de acest lucru pentru a-l lua gratis Godin. Cele mai mari şanse pare a le avea Inter Milano, după ce în vara anului trecut Manchester United a fost foarte aproape să îl transfere.

Italienii ar profita de faptul că spaniolii nu i-au propus o prelungire de contract fotbalistului care va împlini în luna februarie 33 de ani. Godin a ajuns la roş-albi în 2010 de la Villarreal şi în acest timp a câştigat 8 trofee cu echipa antrenată de Diego Simeone la care se adaugă şi două finale de UEFA Champions League, pierdute ambele în faţa eternei rivale, Real Madrid. 

Afla mai multe despre: diego godinatletico madriddiego simeoneinter milano 

viewscnt
Articole similare