Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie surpriză pentru Mauro Icardi! Dorit de Juventus, atacantul poate ajunge în Spania

Destinaţie surpriză pentru Mauro Icardi! Dorit de Juventus, atacantul poate ajunge în Spania

PSG

Comentarii

Mauro Icardi (27 de ani) a fost împrumutat în acest sezon de Inter Milano la Paris Saint-Germain, însă nu va fi cumpărat definitiv de campioana Franţei. Argentinianul nu va rămâne nici la Inter, acolo unde deja s-a sudat cuplul Lukaku - Martinez.

Icardi rămâne o ţintă constantă pentru Juventus, iar presa din Italia a vehiculat şi varianta fantezistă ca Icardi să facă trecerea la marea rivală din oraş, AC Milan. Cu toate acestea, Tuttosport notează că o altă echipă a făcut primii paşi pentru a îl transfera pe Icardi. 

Cotidianul italian scrie că Diego Simeone deja a luat legătura cu Wanda Nara, soţia şi totodată impresarul fotbalistului, pentru a îl aduce la Atletico Madrid. Simeone îl consideră pe atacantul în vârstă de 27 de ani un înlocuitor potrivit pentru Diego Costa, care ar urma să plece de pe Wanda Metropolitano. 

  • 20 de goluri în 31 de meciuri a marcat Mauro Icardi, în acest sezon, în tricoul lui PSG
  • 60 de milioane de euro este cota atacantului, potrivit transfermarkt.com. El mai are contract cu Inter până în 2022

Simeone a încercat să îl aducă în iarnă pe Edinson Cavani, tot de la PSG, însă transferul a picat. Cu toate acestea, Cavani rămâne şi el o ţintă pentru Atletico Madrid, mai ales pentru că din vară poate semna din postura de jucător liber de contract. 

Afla mai multe despre: mauro icardiatletico madrid 

viewscnt
Articole similare