Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie surpriză pentru Mourinho! "Avem bani suficienţi pentru salariul lui!"

Destinaţie surpriză pentru Mourinho! "Avem bani suficienţi pentru salariul lui!"
Comentarii

Viitoarea destinaţie a lui Jose Mourinho e unul dintre subiectele începutului de an. Un nou club a intrat pe lista echipelor la care ar putea ajunge portughezul.

Despărţirea lui Mourinho de Manchester United a dat, evident, naştere la multe zvonuri. S-a vorbit de reveniri la Inter sau la Real Madrid, iar ultima echipă despre care se vorbeşte este chiar prima la care portughezul a ocupat funcţia de principal, Benfica Lisabona. Preşedintele clubului a oferit luni un interviu în presa din Portugalia şi a vorbit despre posibilitatea ca Mourinho să ajungă pe banca echipei sale. Varianta a apărut după ce vineri, echipa lusitană s-a despărţit de antrenorul Rui Vitoria, în urma unei înfrângeri suferite pe 2 februarie. Preşedintele Luis Felipe Vieira a declarat că ia în calcul, sosirea lui Mourinho, mai ales că nu ar fi o problemă să-i suporte salariul tehnicianului. 

"Banii nu reprezintă o problemă. Cui nu i-ar plăcea să-l aibă pe Mourinho? Dacă mâine el răspunde poizitiv, vine imediat!", a declarat preşedintele portughezilor, care a recunoscut însă că încă nu a discutat cu Mourinho. 

Dacă Mourinho va ajunge sau nu la Lisabona, se va afla săptămâna viitoare. Preşedintele a anunţat că până atunci echipa va avea antrenor, fie ca va fi vorba de Mourinho sau despre altcineva. Până atunci echipa e pregătită de secundul, Bruno Lage, cu care Benfica a obţinut deja o victorie. 

Pentru moment, Mourinho nu pare însă tentat să revină în Portugalia, pentru că aşteaptă ca Florentino Perez să-i îndeplinească cerinţele pentru a o putea prelua pe Real Madrid încă de acum. Conform presei iberice, lusitanul i-a comunicat preşedintelui echipei galactice că nu se simte pregătit să o preia pe Real în acest moment, cu jucătorii pe care îi are. 

Portughezul a fost demis de Manchester United pe 18 decembrie după doi ani şi jumătate pe banca echipei, după un start extrem de slab de sezon. 

Afla mai multe despre: mourinhobenficareal madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare