Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinul unui fost star din Premier League! A jucat la Real Madrid, a fost coleg cu un român, iar acum a ales o destinaţie exotică

Destinul unui fost star din Premier League! A jucat la Real Madrid, a fost coleg cu un român, iar acum a ales o destinaţie exotică
Comentarii

Emmanuel Adebayor (35 de ani) a jucat la cluburi importante din Premier League, a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid, iar recent a fost coleg cu un fotbalist român. La finalul carierei, atacantul togolez a ales o destinaţie exotică.

Club Olimpia din Paraguay a anunţat că Emmanuel Adebayor este noul jucător al echipei, semnând un contract valabil pentru acest sezon. Atacantul era liber de contract după despărţirea de Kayserispor, de la începutul lunii decembrie. 

La fosta echipă a lui Marius Şumudică, Adebayor a fost coleg cu Silviu Lung Jr, iar dacă mai stătea şi în această iarnă, ar fi fost coleg şi cu Cristian Săpunaru, care s-a întors la Kayseri după aventura de la Denizlispor.

Destinul unui fost star din Premier League. Destinaţie exotică pentru Adebayor

Este pentru prima dată când atacantul joacă în afara Europei de la transferul la FC Metz, în 1999. Togolezul s-a făcut remarcat la Monaco, de unde a fost cumpărat de Arsenal. A urmat un transfer la Manchester City, un împrumut la Real Madrid şi o perioadă petrecută la marea rivală a lui Arsenal, Tottenham. De acolo, cariera lui Adebayor s-a rupt. A rămas liber de contract, dar a mai primit o oportunitate în Anglia, la Crystal Palace, de care nu a profitat. 

Din 2017 juca în Turcia. Prima oară a fost la Istanbul BB, timp de doi ani, urmând scurta aventură la Kayserispor. 

Afla mai multe despre: adebayor 

viewscnt
Articole similare