Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii de ultimă oră! Doar inspiraţia a făcut ca Istvan Kovacs să nu arbitreze infectat cu COVID-19 în Botoşani - U Craiova: "Am verificat mail-ul". Prima reacţie

Detalii de ultimă oră! Doar inspiraţia a făcut ca Istvan Kovacs să nu arbitreze infectat cu COVID-19 în Botoşani - U Craiova: "Am verificat mail-ul". Prima reacţie

Superliga

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a venit cu câteva explicaţii, după ce centralul Istvan Kovacs a aflat că are COVID-19, cu 10 minute înaintea partidei FC Botoşani - Craiova 0-0. De asemenea, centralul a avut şi o primă reacţie.

Universitatea Craiova a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 0-0, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Partida ar fi trebuit să fie condusă, de la centru, de Istvan Kovacs, dar acesta a aflat înaintea partidei că are COVID-19. Ceilalţi membri ai brigăzii nu au intrat în contact cu Istvan Kovacs şi au fost pe teren, în Moldova:

"Delegat la partida FC Botoşani – Universitatea Craiova, din 21 noiembrie, arbitrul Istvan Kovacs a aflat înainte de startul jocului că rezultatul testului COVID-19 pe care îl efectuase pentru delegarea de săptămâna viitoare în cupele europene a fost pozitiv.

Arbitrul Istvan Kovacs a călătorit singur şi a respectat toate normele prevăzute în protocolul medical şi, întrucât ceilalţi membri ai brigăzii nu au fost consideraţi contacţi direcţi, ”centralul” i-a cedat rolul său celui de-al patrulea arbitru delegat pentru această partidă, Bogdan Dumitrache. Noul arbitru de rezervă a fost numit Mihăiţă Noroc.

Conform protocolului de desfăşurare a Ligii 1, arbitrii şi jucătorii sunt testaţi la fiecare 14 zile. Precedentul test efectuat de Istvan Kovacs fusese în data de 12 noiembrie, iar rezultatul a fost negativ", a transmis FRF. 

Prima reacţie a lui Istvan Kovacs după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Doar inspiraţia arbitrului a făcut ca să nu conducă infectat partida din Liga 1. Kovacs a susţinut că şi-a verificat mail-ul, înainte de a intra pe teren: 

„Eu am respectat regulamentul. Am avut inspiraţia să verific mail-ul, am găsit acolo rezultatul testului şi imediat am anunţat observatorul partidei. Mă bucur că meciul s-a putut disputa”, a declarat arbitrul internaţional. 

Afla mai multe despre: frfistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare