Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii despre viitorul selecţioner după plecarea lui Rădoi: "Vorbim peste un an. Va fi un norocos!". Marele atu al său | EXCLUSIV

Detalii despre viitorul selecţioner după plecarea lui Rădoi: "Vorbim peste un an. Va fi un norocos!". Marele atu al său | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Următorul selecţioner al naţionalei României va fi un norocos, consideră Daniel Pancu (42 de ani), pentru că va fi găsi o echipă a cărui baze au fost puse de Mirel Rădoi. Actualul selecţioner, Mirel Rădoi, cel mai probabil va pleca după finalul preliminariilor, cu contractul care îi expiră şi după contrele cu FRF.

Detalii despre viitorul selecţioner după plecarea lui Rădoi: "Vorbim peste un an. Va fi un norocos!". Marele atu al său | EXCLUSIV

Postul de selecţioner al României va rămâne, cel mai probabil, vacant după finalul preliminariilor pentru CM 2022. Egalul cu Islanda (0-0, pe Ghencea) a redus considerabil şansele tricolorilor de acedere la baraj, astfel că, dacă Mirel Rădoi nu-şi va îndeplini obiectivul, cel mai probabil va pleca.

În direct la Telekom Sport, Daniel Pancu (42 de ani) a spus că viitorul selecţioner al naţionalei, după plecarea lui Mirel Rădoi, va fi un norocos. Pancu e de părere că următorul antrenor al României va fi un norocos pentru că Rădoi a pus nişte baze importante şi a creat un nucleu important de jucători.

Bazele unei viitoare naţionale succes au fost puse de Mirel Rădoi, consideră Pancu, care e sigur că peste un an de zile jucătorii tricolori vor fi la vârsta propice pentru performanţă, având în vedere experienţa căpătată la nivel înalt.

"Următorul selecţioner, dacă nu rămâne Rădoi, va fi un norocos. Vorbim peste un an. Rădoi a pus nişte baze, îi lipseşte încă un an în plus de rodare. Jucătorii vor fi, peste un an, la o vârstă propice pentru performanţă", a spus Daniel Pancu, în direct la Sport Report, la Telekom Sport.

Mirel Rădoi, la ultimul meci ca selecţioner al României? Îi expiră contractul şi s-a certat cu Mihai Stoichiţă

Contractul lui Mirel Rădoi cu FRF expiră la finalul preliminariilor pentru CM 2022, iar toate semnele indică faptul că antrenorul nu va continua pe banca tehnică, mai ales în condiţiile în care nu-şi va îndeplini obiectivul de calificare la baraj. Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la naţională după meciul cu Armenia (1-0), în octombrie, dar părea că şi-a schimbat puţin idea înaintea partidelor cu Islanda (1-0) şi Liechtenstein.

Totuşi, şansele ca Rădoi să mai continue ca selecţioner sunt mici şi în condiţiile în care s-a certat cu Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, spre care a aruncat săgeţi la conferinţa de presă după egalul cu Islanda (0-0) din Ghencea.

"Am auzit de sus şi indicaţii tactice acum. E normal, în momentul în care nu câştigi cei mai buni antrenori sunt sus. Sper să revăd imaginile şi să recunosc vocea, pentru că  mai grav ar fi dacă ar fi cineva din partea FRF, pentru că atunci trebuie să vină în locul meu. (n.r. - de la conferinţa de presă i se spune că era vocea domnului Stoichiţă) Atunci trebuie să vină să stea în faţa mea şi să vă răspundă dânsul la întrebări, că oricum vine şi la antrenamente şi se uită", a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoiselectionerromaniadetalii 

viewscnt
Articole similare