Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii mai puţin ştiute despre transferul lui Qaka la FCSB. Ce ofertă a făcut marţi Udinese

Detalii mai puţin ştiute despre transferul lui Qaka la FCSB. Ce ofertă a făcut marţi Udinese

Superliga

Comentarii

FCSB a avut concurenţă din Spania şi Italia pentru Kamer Qaka, dar până la urmă mijlocaşul lui CSM Poli Iaşi a fost convins să semneze cu echipa la care antrenează Nicolae Dică. În Italia, Qaka a fost dorit de Udinese.

Kamer Qaka este primul jucător pe care Gigi Becali l-a cumpărat pe acest final de sezon. Cele două cluburi au ajuns la un acord şi jucătorul urmează să semneze contract. FCSB a plătit 450.000 de euro pentru acest transfer, iar CSM Poli Iaşi a rămas şi cu 15% dintr-un eventual transfer. Meciuri live din Liga 1 sunt la Telekom Sport. 

Pe ultima sută de metri, Udinese a încercat să-l deturneze. Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio scrie pe blogul său că Udinese a trimis o ofertă mult mai bună decât cea făcută de FCSB. Clubul din Serie A a propus 700.000 de euro, dintre care 100.000 ar fi urmat să fie plătiţi după ce jucătorul aduna 20 de prezenţe în tricoul lui Udinese.

Gianluca Di Marzio scrie însă că Alexander Garini, impresarul lui Qaka, a avut un cuvânt important de spus şi l-a convins pe jucător că la FCSB are mai mari şanse să crească şi să se afirme. Udinese este pe locul 15 în Serie A, cu o etapă înainte de finalul sezonului şi are unele emoţii pentru evitarea retrogradării.

Afla mai multe despre: fcsbkamer qakaudinesecsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare