Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii mai puţin ştiute din viaţa Emmei Răducanu: ”Nu sunt cea mai organizată persoană”

Detalii mai puţin ştiute din viaţa Emmei Răducanu: ”Nu sunt cea mai organizată persoană”

Tenis

Comentarii

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, 18 ani, locul 150 WTA, venită din calificări, a câştigat, sâmbătă, turneul US Open, învingând în finală o sportivă la fel de tânără, canadiana Leylah Fernandez, 19 ani, locul 73 WTA. Ca urmare a performanţei de la US Open, britanica va urca pe locul 23 WTA.

Răducanu a oferit detalii mai puţin ştiute despre viaţa ei, unde a mărturisit că nu este o persoană foarte organizată şi că doreşte să schimbe acest aspect!

”Nu sunt cea mai organizată persoană, aşa că trebuie să lucrez la acest capitol. Trebuie să fiu mai atentă cu lucrurile mele. Am momente când las valiza nedespachetată chiar şi trei săptămâni după ce revin dintr-o călătorie. Trebuie să schimb asta”, a povestit, râzând, sportiva, pentru BBC.

Apoi, tot ea a continuat. ”Nu-mi aleg nu ştiu ce feluri de mâncare. Sunt ca orice adolescentă!”, a spus Emma Răducanu.

Intrebată dacă şi-a cumpărat ceva semnificativ după ce a câştigat US Open.

Răducanu a declarat: ”Nu mi-am verificat soldul, nici nu mi-am cumpărat încă nimic. Ştiu că tenisul este un sport extrem de scump, aşa că banii vor fi direcţionaţi spre asta. Ştiu că există şi multe impozite şi cheltuieli, dar nu prea mă gândesc la bani”. 

Emma Răducanu a devenit prima jucătoare din Marea Britanie câştigătoare a unui grand slam după Virginia Wade, în 1977, la Wimbledon. În plus, ea este prima sportivă din Era Open care câştigă un grand slam venind din calificări.

A fost pentru prima dată în Era Open, atât la masculin, cât şi la minin, când în ultimul act al unui grand slam s-au întâlnit două jucătoare care nu sunt favorite.

De asemenea, pentru prima dată după 1999 în ultimul act s-au întâlnit două adolescente la un grand slam. În acel an, americanca Serena Williams, o învingea, tot în finala US Open, pe elveţianca Martina Hingis, cu 6-3, 7-6 (4).

Afla mai multe despre: emma raducanutenisus open 

viewscnt
Articole similare