Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii neştiute despre gazonul sintetic al lui Viking, înaintea returului cu FCSB: ”S-a tocit foarte mult, acum e ca o carpetă” | EXCLUSIV

Detalii neştiute despre gazonul sintetic al lui Viking, înaintea returului cu FCSB: ”S-a tocit foarte mult, acum e ca o carpetă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB urmează să joace un meci decisiv în compania celor de la Viking, în manşa a doua a play-off-ului Conference League, iar vicecampioana României are o serie de mai multe probleme înaintea acestei partide ce se va disputa în Norvegia.

În pregătirea acestui retur de foc, cele mai multe discuţii şi polemici s-au iscat în jurul gazonului sintetic pe care evoluează Viking la meciurile de pe teren propriu şi faptul că acest aspect va reprezenta un impediment major pentru formaţia lui Nicolae Dică.

O altă problemă cu care se va confrunta FCSB în Norvegia este scorul de 1-2 înregistrat în tur, unul pe care va trebui să-l întoarcă pentru a obţine calificarea în grupele Conference League.

Detalii neştiute despre gazonul sintetic al lui Viking, înaintea returului cu FCSB: ”Jucătorii lor au suferit accidentări”

Delegaţia vicecampioanei României a ajuns deja la Stavanger, acolo unde este prezent şi Dan Udrea, corespondentul Orange Sport, care a oferit detalii despre gazonul sintetic atât de mult dezbătut în România.

Acesta a precizat că terenul sintetic a fost pus în urmă cu patru ani şi a fost uzat foarte mult, dar urmează să fie schimbat la sfârşitul anului în curs.

De asemenea, corespondentul Orange Sport a afirmat că inclusiv jucătorii lui Viking s-au plând de starea gazonului sintetic, dar antrenorul echipei a recunoscut că tocmai acest aspect o va avantaja pe formaţia norvegiană în duelul cu FCSB.

”Suprafaţa sintetică e pusă în 2018. S-a tocit foarte mult. Practic, acum e ca o carpetă. Inclusiv jucătorii lor au suferit accidentări.

Şi ei s-au plâns de gazon. Au obţinut abia acum aprobare să schimbe gazonul undeva prin noiembrie, când se termină sezonul la ei.

Într-o ţara nordică, unde clima permite gazon natural, Viking preferă un gazon sintetic.

Au loc festivaluri, alte evenimente organizate de primărie, care asigură bugetul local. Dacă ar fi natural şi nu sintetic ar trebui schimbat de fiecare dată.

Antrenorul lui Viking a recunoscut că gazonul sintetic va fi un avantaj imens pentru echipa lui. Viking se antrenează zi de zi pe acest gazon, toate antrenamentele se fac aici. Este udat foarte des”, a declarat Dan Udrea, corespondentul Orange Sport la Stavanger.

Meciul decisiv dintre FCSB şi Viking, de la Stavanger, în Norvegia, în manşa a doua din plat-off-ul Conference League, va avea loc joi, de la ora 20:00, şi va fi live text pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbvikingsintetic 

viewscnt
Articole similare