Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii neştiute despre Sheriff, echipa care a învins-o pe Real Madrid: ”Nimeni nu l-a întâlnit pe patron niciodată”

Detalii neştiute despre Sheriff, echipa care a învins-o pe Real Madrid: ”Nimeni nu l-a întâlnit pe patron niciodată”
Comentarii

Alexandru Boiciuc (24 de ani) evoluează acum în tricoul Universităţii Cluj.

Înainte de cele două experienţe din România: Academica Clinceni şi Universitatea Cluj, Boiciuc a evoluat în tricoul echipei Sheriff, formaţia care face senzaţie în Liga Campionilor şi care, ieri, au învins-o pe Real Madrid, scor 2-1.

Victoria răsunătoare de aseară i-a surprins pe mulţi din lumea fotbalului. 

Boiciuc a dat mai multe detalii despre Sheriff, campioana Republicii Moldova, surpriza anului în fotbalul mondial! 

”Sincer, aş dori să simt emoţia de acolo. Dar îmi imaginez ce emoţii simt toţi locuitori din Republica Moldova şi cât sunt de mândri. La momentul de faţă cred că toţi cârcotaşii sau „haterii” pe care îi avea Sheriff sunt acum de partea lor. Pentru că reprezintă Republica Moldova şi nu o altă ţară.

Anii precedenţi era o regulă cu 4 moldoveni în primul 11. De când s-a scos această regulă au renunţat la moldoveni, au rămas doar 3-4 jucători tineri. Au o oarecare neîncredere în abilităţile jucătorilor moldoveni, nefiind condiţii foarte bune pentru jucătorii tineri în Republica Moldova şi presupun că sunt nemulţumiţi de randamentul lor. 

Ei aveau tot timpul cele mai mici salarii. Mereu s-a pus accentul pe jucători din străinătate, fiind o afacere bună”, a declarat Boiciuc pentru Pro Sport.

Alexandru Boiciuc a jucat în preliminariile Champions League din 2018 alături de Sheriff. 

”Am savurat din plin şi condiţiile pe care mi le-a oferit şi experienţa din preliminariile Champions League, cand am fost aproape de grupe. Din păcate, am avut ghinionul unei accidentări după meciul tur cu Qarabag, când am şi dat o pasă de gol”, a mărturisit atacantul pentru sursa citată anterior.

Întrebat despre patronul echipei Victor Gushan, fotbalistul a mărturisit: ”Nu, nu l-am întâlnit niciodată. Nu ştiu dacă cineva dintre jucători sau cineva din conducere l-a întâlnit. Nu ştiu dacă e un om periculos. Sunt multe zvonuri care se plimbă prin Tiraspol şi Moldova, dar nu ştiu câte sunt reale.

Am auzit şi eu că s-a ocupat cu multe lucruri, cu siguranţă a avut şi duşmani, dar nu ştiu cine ştie cu adevărat cum stau lucrurile.

Dacă a apărut în Forbes că are o avere de 2 miliarde de euro înseamnă că aşa este. Eu ştiu că ei întreabă, înainte să publice ceva. Aceste două miliarde ar putea fi doar cifra oficială, nu ştiu”.

Sheriff ocupă locul 1 în grupa D, cu 6 puncte, urmată de Real Madrid, cu 3 puncte. Pe 3 şi 4 sunt Inter Milano şi Shakhtar Donetsk, cu câte un punct.

Afla mai multe despre: liga campionilorsheriffreal madrid 

viewscnt
Articole similare