Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii neştiute din vestiarul Barcelonei din ziua referendumului pentru independenţa Cataloniei. Ce reacţie a avut Messi!

Detalii neştiute din vestiarul Barcelonei din ziua referendumului pentru independenţa Cataloniei. Ce reacţie a avut Messi!

La Liga

Comentarii

Spaniolii de la ziarul Marca au aflat ce s-a întâmplat în vestiarul Barcelonei, înainte de meciul cu Las Palmas, de duminică.

”Dacă vom pierde titlul din cauza cele şase puncte de penalizare, nimeni nu-şi va aminti că am refuzat să intrăm pe teren la acest joc. Cu toţii îşi vor aminti doar că nu suntem campioni”, le-a spus Bartomeu jucătorilor. Andres Iniesta, căpitanul echipei l-a informat pe preşedintele clubului că vor intra pe teren.

Conform celor de la Marca, au existat şi câţiva jucători care n-au vrut să joace, printre care Gerard Pique şi Sergi Roberto. Leo Messi a stat departe de aceste discuţii, la fel şi ca antrenorul Ernesto Valverde.

Peste 90% dintre catalani au votat pentru independenţă la referendumul care a provocat haos, duminică, în Spania.Astfel, în următoarele 48 de ore, timp în care rezultatele vor fi oficializate, Catalunia ar urma să-şi declare independenţa! În acelaşi timp, guvernul spaniol continuă să spună că referendumul organizat de catalani este ilegal.

Duminică, toate meciurile din Catalunia au fost anulate, singura partidă care s-a disputat a fost cea dintre Barcelona şi Las Palmas. Ameninţaţi de Ligă că vor pierde cu 0-3, catalanii au jucat, dar n-au permis accesul publicului pe Camp Nou, în semn de protest.

 

 

Afla mai multe despre: barcelonaleo messireferendumctalonia 

viewscnt
Articole similare