Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliu inedit la antrenamentul tricolorilor la Jocurile Olimpice. Ce a apărut pe teren şi ce măsuri trebuie respectate la hotel FOTO

Detaliu inedit la antrenamentul tricolorilor la Jocurile Olimpice. Ce a apărut pe teren şi ce măsuri trebuie respectate la hotel FOTOgalerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

Jucătorii din naţionala olimpică s-au antrenat, luni, la complexul sportiv Atsubetsu Park, iar terenul a fost luminat de 6 “stâlpi” de nocturnă (câte trei pe fiecare parte a terenului) ridicaţi de trei autospeciale, informează frf.ro.

Jucătorii din naţionala de fotbal s-au antrenat la complexul Atsubetsu Park. Ce măsuri trebuie respectate la hotel

Complexul sportiv impozant Atsubetsu Park se află la 30 de minute cu autocarul faţă de cantonament, la ieşire din Sapporo, chiar lângă autostradă. Un scurt drum prin pădure şi apoi răsare stadionul Atsubetsu, iar lângă el, terenurile de antrenament.

Pe unul dintre ele s-a desfăşurat şedinţa noastră de pregătire, pe un altul s-a pregătit, în acelaşi timp, Africa de Sud.

Antrenamentul nostru a durat aproximat 60 de minute, fiind unul de readaptare la efort şi refacere, iar ca un detaliu inedit, terenul a fost luminat de 6 “stâlpi” de nocturnă (câte trei pe fiecare parte a terenului) ridicaţi de trei autospeciale.

Potrivit FRF, la Keio Plaza, tokyotricolorii şi membrii staff-ului nu au voie să iasă din camere decât pentru masă şi antrenament, nu pot folosi singuri liftul (doar personalul organizatoric are controlul) şi au un singur culoar pe care pot circula, de la autocar la cameră şi retur.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romania noua zeelanda 

viewscnt
Articole similare