Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul care trădează o posibilă despărţire între Cristiano Ronaldo şi Juventus. PSG şi Man United sunt interesate de CR7

Detaliul care trădează o posibilă despărţire între Cristiano Ronaldo şi Juventus. PSG şi Man United sunt interesate de CR7
Comentarii

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Juventus rămâne unul incert.

Cotidianul AS scrie că în această săptămână, au avut loc discuţii între Juventus şi Paris Saint Germain pentru transferul lui Mauro Icardi. Francezii ar putea deschide pista Cristiano Ronaldo în scurt timp, scrie sursa citată, confirmată şi de Tuttosport, un cotidian apropiat de Juventus.

Cu toate că sunt şanse mult mai mari să rămână, decât să plece de la Juventus, Cristiano pare trădat de un detaliu aparent inexplicabil.

În cel mai nou spot publicitar al sponsorului principal de la Juventus, apar De Ligt, Chiesa, Dybala şi Chiellini, dar nu şi Cristiano Ronaldo, cel mai important jucător al echipei şi omul cu care foarte nume grele de pe piaţă ar vrea oricând să-şi asocieze imaginea. O decizie măcar ciudată, care ridică semne de întrebare serioase asupra viitorului lui Ronaldo la Juvem.

”Este un semnal al despărţirii” anunţă AS, care confirmă şi interesul lui Manchester United pentru revenirea lui Cristiano Ronaldo. Pe contul său oficial de Twitter, clubul britanic a postat o poză cu Ronaldo şi Bruno Fernandes, pe care au denumit-o ”poza zilei”

 

 

Momentan, Ronaldo a jucat foarte bine în amicalul Spania - Portugalia şi a impresionat printr-o cursă de excepţie.

  • 101 goluri a marcat Cristiano Ronaldo în 133 de meciuri pentru Juventus Torino
  • 105 milioane euro au plătit torinezii pentru a-l cumpăra de la Real Madrid
  • 30 de milioane de euro este salariul starului lusitan

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventuspsgmanchester united 

viewscnt
Articole similare