Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul care trădează viitorul lui Neymar. Decizie ŞOC luată astăzi de Paris Saint Germain

Detaliul care trădează viitorul lui Neymar. Decizie ŞOC luată astăzi de Paris Saint Germain

PSG

Comentarii

Starul brazilian Neymar, care îşi doreşte să plece de la PSG, nu a fost convocat de tehnicianul Thomas Tuchel pentru amicalul din China contra lui Inter Milano.

Momentan, Neymar nu mai îmbracă tricoul de joc al lui PSG. Brazilianul se antrenază oricum separat de restul coechipierilor la Shenzhen, iar mai nou, antrenorul lui PSG a luat decizia de a nu-l include în lotul pentru meciul amical cu Inter Milano. Pentru o parte a presei, decizia este una logică, ţinând cont că Neymar a venit mai târziu la reunirea lotului şi este în urmă cu pregătirea fizică.

Altă parte a presei franceze susţine în schimb că viitorul lui Neymar este decis, mai ales că oficialii PSG-ului sunt extrem de supăraţi pe comportamentul brazilianului.

Dorit de Barcelona, dar şi de Real Madrid

Se ştie deja că Neymar este pe lista de priorităţi a Barcelonei, acolo unde ete dorit mai mult de ”greii” vestiarului blaugrana. Totuşi, după transferul lui Griezmann, Barca se pare că ar fi luat piciorul de pe acceleraţie în discuţiile cu PSG.

Pe de altă parte, Real Madrid a intrat în cursă. Florentino Perez le-ar fi pus pe masă şefilor lui PSG suma de 90 de milioane de euro pentru Neymar. În plus, Real îl dă la schimb şi pe Gareth Bale, care a intrat în dizgraţia lui Zinedine Zidane.

Oficialii de la PSG ar fi mai mult decât încântaţi să-l dea pe Neymar la schimb cu galezul Gareth Bale, însă ar vrea şi nişte bani în plus, astfel că ar fi de acord cu 90 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: neymarpsgreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare