Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul de care Solskjaer trebuie să ţină cont! Cum pot să ajungă diavolii mai aproape de un loc de Champions League

Detaliul de care Solskjaer trebuie să ţină cont! Cum pot să ajungă diavolii mai aproape de un loc de Champions League galerie foto

Manchester United

Comentarii

Manchester United a câştigat la Norwich în etapa a 10-a din Premier League după o pauză de exact opt luni de la precedentul succes pe teren străin în campionat.

Astfel a fost oprită o serie negativă de opt meciuri în care Pogba & Co nu reuşiseră să se impună în deplasare. Ultima victorie fusese cea împotriva celor de la Crystal Palace pe 27 februarie 2019, la vremea respectivă a şasea victorie la rând pentru United în partidele jucate pe terenul adversarilor. Şi toate în mandatul norvegianului care i-a luat locul lui Jose Mourinho pe banca trupei de pe Old Trafford.

Solskjaer şi-a salvat poziţia pentru moment şi graţie altei evoluţii bune pe care a avut-o Martial contra uneia dintre nou-promovatele acestui sezon. De altfel, jurnaliştii britanici au observat că francezul este ca un fel de talisman pentru echipa sa de la venirea managerului de 46 de ani la Manchester. Astfel cu el pe teren din primul minut, United a câştigat 77% dintre jocuri, în timp ce din postura de rezervă, fosta campioană a Europei a câştigat doar 28% dintre partide. 

Singurul aspect negativ pentru diavoli după victoria de la Norwich este ratarea celor două lovituri de la 11 m. Astfel, United ajunge la nu mai puţin de 4 penaltyuri irosite din cele 6 pe care le-a primit de la începutul sezonului. Cu acest procent de "reuşită" roş-albii au atins un record negativ în Premier League la acest capitol.  

 Galerie foto

Afla mai multe despre: manchster unitedsolskjaermartialpenaltyuri ratate 

viewscnt
Articole similare