Experiențe împreună.
You are here:

Detaliul inedit pe care mulţi nu-l ştiau după titlul cucerit de Halep la Wimbledon. Statul îi opreşte o sumă uriaşă de bani Simonei. Cât va încasa, de fapt, sportiva

Detaliul inedit pe care mulţi nu-l ştiau după titlul cucerit de Halep la Wimbledon. Statul îi opreşte o sumă uriaşă de bani Simonei. Cât va încasa, de fapt, sportiva

Tenis

Comentarii

La finalul săptămânii trecute, Simona Halep a cucerit trofeul la Wimbledon şi s-a ales cu marele premiu de 2,35 de milioane de lire sterline.

Însă, din păcate pentru Halep, premiul nu va ajunge în totalitate în conturile sale. Fiscul Marii Britanii îi va reţine Simonei jumătate din suma câştigată, astfel că se va alege "doar" cu 1,2 milioane de lire sterline de pe urma titlului cucerit la Wimbledon. Organizatorii turneului de Grand Slam îi vor reţine automat Simonei suma datorată fiscului britanic.

Halep, prezentare pe Arena Naţională

Simona Halep îşi va prezenta publicului din România trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională, astăzi, începând cu ora 19:00. Accesul publicului va fi gratuit.

"I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană", a declarat, luni, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac.

La evenimentul similar, din 11 iunie 2018, când Simona Halep şi-a prezentat trofeul de la Roland Garros, prezenţa Gabrielei Firea pe Arena Naţională alături de Halep a fost primită cu huiduieli de public.

viewscnt
Articole similare