Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul mai puţin cunoscut despre naţionala de tineret. De ce Adi Mutu ar fi tentat să accepte oferta de la FCU Craiova

Detaliul mai puţin cunoscut despre naţionala de tineret. De ce Adi Mutu ar fi tentat să accepte oferta de la FCU Craiova

Echipa națională

Comentarii

Adrian Boingiu a dezvăluit un detaliu mai puţin cunoscut despre naţionala de tineret, care l-ar împinge pe Adrian Mutu să accepte oferta de la FCU Craiova.

Adrian Mutu se află în negocieri foarte avansate cu FCU Craiova, care vrea în noul sezon să atace primele locuri. Selecţionerul naţionalei de tineret este foarte tentat de proiect şi ar putea să nu-şi mai prelungească înţelegerea cu FRF.

Adrian Boingiu, fost selecţioner la naţionalele de juniori şi fost secund al lui Mirel Rădoi la România U21, a dezvăluit şi un alt detaliu mai puţin cunoscut despre naţionala de tineret, care l-ar face pe Adrian Mutu să plece la Craiova. Este vorba despre valoarea generaţiilor care vin din urmă.

Detaliul mai puţin cunoscut despre naţionala de tineret. De ce Mutu ar vrea să plece

Adrian Mutu a venit la naţionala de tineret după ce Mirel Rădoi a fost promovat la echipa de seniori. Fostul mare atacant al Fiorentinei a venit într-o perioadă în care ştacheta la naţionala de tineret era foarte sus, după ce a reuşit să joace în semifinala la EURO 2019.

Adrian Mutu a reuşit să menţină echipa la un nivel ridicat, a calificat-o la EURO 2021 şi a fost aproape să se califice în sferturi, dintr-o grupă cu Germania, Olanda şi Ungaria.

Adrian Boingiu, cel care a lucrat mai bine de 20 de ani la naţionalele de juniori, spune că Adrian Mutu ar trebui să profite de cota bună pe care a dobândit-o la naţionala de tineret şi să semneze cu FCU Craiova.

Bun cunoscător al echipelor de juniori, Boingiu dezvăluie un detaliu mai puţin cunoscut despre naţionala de tineret. Antrenorul în vârstă de 64 de ani susţine că generaţiile care vin din urmă nu sunt la fel de valoroase şi că i-ar fi foarte greu lui Adrian Mutu să repete performanţele reuşite la naţionala de tineret:

”Este normal să îşi dorească mai mult, să vrea o nouă provocare, mai ales că rezultatul îl recomandă şi e bine să beneficieze de pe urma acestui rezultat. E greu de presupus că la o generaţie de U21 ar mai putea să atingă aceleaşi performanţe.

Generaţiile de '99 şi '98 cu care am lucrat şi care au făcut parte din naţioanal U21, calificată la EURO, au fost numeric foarte mulţi jucători de valoare, acum sunt, dar nu foarte mulţi. Este Mihăilă - 2000, este de la Rapid, îmi scapă... Sefer...

Craiova este o provocare din mai multe puncte de vedere, nu numai profesional, dar şi sentimental, sufleteşte, în legătură cu suporterii, este extrem de bine şi de plăcut să fii antrenorul unei echipe care are suporteri în spate, care să te susţină”, a dezvăluit Adrian Boingiu pentru Look Sport Live.

Afla mai multe despre: adrian boingiu 

viewscnt
Articole similare