Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul neştiut despre Octavian Popescu: ”El trebuie să facă asta, dar e dificil” | EXCLUSIV

Detaliul neştiut despre Octavian Popescu: ”El  trebuie să facă asta, dar e dificil” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a oferit ultimele detalii cu privire la indisponibilitatea lui Octavian Popescu (20 de ani). Jucătorul roş-albaştrilor s-a accidentat în cantonamentul naţionalei României U21 şi va fi absent o perioadă de tmp.

FCSB a suferit o pierdere importantă înaintea derby-ului cu Dinamo, programat duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 17-a din Superliga României.

VIcecampioana României nu va conta pe Octavian Popescu, accidentat la echipa naţională de tineret, după victoria cu Albania (5-0).

Acesta a fost diagnosticat cu leziune musculară de gradul 2 la muşchiul aductor al piciorului stâng, iar FCSB a decis să nu-l trimită la tratament la Belgrad, deşi avea şi această posibilitate la dispoziţie.

Mihai Stoica îl sfătuieşte pe Octavian Popescu: ”El chiar trebuie să pună puţin pe el” | EXCLUSIV

Astfel, Octavian Popescu va lua o pauză mai lungă de la fotbal pentru a se recupera mai bine şi pentru a avea o formă sportivă optimă.

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că tânărul mijlocaş are nevoie să pună şi masă musculară pe el pentru că arderile sale sunt foarte rapide.

La derby-ul cu Dinamo, în absenţa lui Octavian Popescu, regula U21 va fi acoperită de cei de la FCSB cu fundaşul dreapta Alex Pantea.

”Tavi are un metalobism deosebit. El arde foarte rapid şi e dificil să pui masă musculară. E un băiat care arde atât de rapid. 

Tavi se putea vindeca la Marijana, leziunea e mică. Noi ne-am dus forţaţi de împrejurări, că erau meciuri importante cu jucători valoroşi. Sunt soluţii, iar el chiar trebuie să pună puţin pe el. 

Lotul arată bine. Normal, la o leziune 2A cum are el deja trebuie să se antreneze cu echipa în două săptămâni, dar a făcut-o de acum o săptămână”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Pe lângă derby-ul cu Dinamo, Octavian Popescu va rata şi partidele cu Oţelul (3 decembrie, campionat) şi FCU Craiova (7 decembrie, Cupă).

În actualul sezon, jucătorul în vârstă de 20 de ani a reuşit să marcheze trei goluri şi să ofere două pase decisive în 19 partide jucate în toate competiţiile pentru FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare