Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul remarcabil din duelul Halep - Begu. Presa internaţională a reacţionat: ”Impresionant gest!”

Detaliul remarcabil din duelul Halep - Begu. Presa internaţională a reacţionat: ”Impresionant gest!”galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, miercuri, pe Irina Begu, locul 73 WTA, scor 6-3, 6-4, şi s-a calificat turul trei la Roland Garros. La finalul partidei, presa internaţională a salutat prestaţia celor două jucătoare.

”Fosta număr 1 mondial şi-a păstrat fără emoţii recordul de invincibilitate în faţa Irinei-Camelia Begu şi a avansat în turul trei de la Roland Garros. Halep a avut nevoie de 83 de minute pentru a se impune în două seturi pe terenul  Suzanne-Lenglen” scrie site-ul oficial al WTA.

”16 victorii consecutive, aplauze virtuale pentru Simona Halep” scrie site-ul oficial al turneului de la Paris, în timp ce LEquipe titrează: ”Halep îşi continuă drumul spre trofeu. Compatriota sa, Irina-Camelia Begu nu a avut nicio şansă”

”Marea favorită a turneului a trecut mai departe în turul trei, fără erori şi păşind foarte sigur” scrie PuntodeBreak site specializat în competiţiile de tenis. ”Actualul număr doi mondial a dominat terenul de joc şi a demonstrat de ce este principala favorită a competiţiei în opinia specialiştilor” mai scrie sursa citată.

În fine, danezii de la JV.dk notează: ”A fost duelul româncelor, dar principala favorită a turneului a îndeplinit o simplă formalitate. Halep a rupt meciul când a trebuit. Remarcabil momentul în care, la acest duel românesc, o persoană stătea singură în tribună şi purta un drapel mare al României! (n.r foto jos)” mai scrie publicaţia daneză.

În primul set, Halep a condus cu 3-0 şi 4-1, însă Begu a reuşit să recupereze din scor şi a ajuns la 4-3, însă sportiva din Constanţa s-a impus în cele din urmă cu 6-3, după 41 de minute de joc. Setul doi a fost mai echilibrat, însă în cele din urmă Halep l-a câştigat, scor 6-4, după 42 de minute de joc. În turul trei, Halep va evolua cu americanca Amanda Anisimova, locul 29 mondial.

Calificarea în turul trei la Roland Garros este recompensată cu 126,000 de euro şi 130 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: simona halepirina begu 

viewscnt
Articole similare