Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul ”sensibil” din conflictul Bratu-Drăguşin: ”Cred că asta a contat!” / ”Putea să fie un alt caz Boloca” | EXCLUSIV

Detaliul ”sensibil” din conflictul Bratu-Drăguşin: ”Cred că asta a contat!” / ”Putea să fie un alt caz Boloca” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) este cel mai în vogă fotbalist român al momentului, însă a avut parte şi de momente mai puţin liniştite.

În toamna lui 2021, Florin Bratu, selecţionerul U21 de atunci, a decis să nu-l titularizeze pe Radu Drăguşin într-o partidă contra Georgiei, deoarece nu-l vedea suficient de pregătit, de valoros, pentru a se întâmpla acest lucru.

La o lună distanţă, Radu Drăguşin, care pe atunci evolua la Sampdoria, a refuzat să se mai prezinte la lotul 21, pe motiv că are nevoie de mai multă acomodare la formaţia genoveză. 

  • Radu Drăguşin fusese împrumutat de Juventus Torino la Sampdoria.

Conflictul impresarilor, decisiv în alegerea lui Florin Bratu?

Prezent în studioul Orange Sport, comentatorul Emil Grădinescu a susţinut că decizia lui Florin Bratu, de atunci, a fost luată şi sub impulsul rivalităţii dintre impresarii celor doi, Anamaria Prodan şi Florin Manea.

Se ştia faptul că cei doi impresari nu se află într-o relaţie foarte bună, aşa că Anamaria ar fi găsit o modalitate să-şi ”faulteze” concurenţa.

Din păcate pentru Florin Bratu, timpul a demonstrat că nu avea dreptate. Radu Drăguşin a devenit recent cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc, iar duminică a debutat pentru Tottenham Hotspur, în Premier League, contra lui Manchester United.

  • Dan Udrea: ”Am fi putut păţi şi cu Radu Drăguşin, ceea ce am păţit cu Daniel Boloca.
     
  • Emil Grădinescu: ”Acolo, cu Bratu, e o chestie. Bratu era sub contract cu Anamaria Prodan, şi cred că a contat şi asta”.
     
  • Dan Udrea: ”Florin Bratu era, atunci, cu Anamaria Prodan şi Radu Drăguşin cu Florin Manea?”.
     
  • Emil Grădinescu: ”Da, şi poate şi asta a contat. Poate. Nu vreau să insinuez...”.
     
  • Dan Udrea: ”A fost rezerva lui Racoviţan atunci, parcă, la tineret, iar argumentul lui Bratu era, atunci: ”Domne, nu joacă în campionat”.

    El fiind la Juventus atunci. Cum să joace la Juventus? Nu era suficient că se antrena cu Bonucci şi Chiellini? În fine”.

VIDEO: Emil Grădinescu, despre conflictul Bratu-Drăguşin

Afla mai multe despre: dan udreaemil gradinescuradu dragusinflorin bratu 

viewscnt
Articole similare