Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detonează Chelsea bomba verii? Suma imensă pe care ar fi dispusă să o plătească câştigătoarea Champions League pentru transferul lui Erling Haaland

Detonează Chelsea bomba verii? Suma imensă pe care ar fi dispusă să o plătească câştigătoarea Champions League pentru transferul lui Erling Haaland

Chelsea

Comentarii

Erling Haaland este unul dintre cei mai căutaţi fotbalişti, iar mai multe cluburi se bat pentru semnătura lui.

Chelsea a câştigat sezonul trecut UEFA Champions League, iar londonezii doresc să aducă un om decisiv în faţa porţii, după ce Timo Werner nu a mai avut evoluţii la fel de bune ca în Bundesliga. 

170 de milioane de euro pentru Erling Haaland

Londonezii ar fi dispuşi să plătească 170 de milioane de euro, potrivit jurnaliştilor de la 90min.com, pentru a-l aduce pe starul Borussiei Dortmund sub comanda lui Thomas Tuchel.

Interesul lui Chelsea pentru norvegian este cunoscut de multă vreme, iar echipa are nevoie de un atacant, după ce Giroud ar putea pleca în această perioadă de mercato, iar Tammy Abraham are noi cerinţe pentru a rămâne la echipa londoneză.

Sursa menţionată a precizat că patronul englezilor, Roman Abramovic, ar fi dorit să îl aducă la club pe Romelu Lukaku, deoarece vârful belgian este apreciat de Thomas Tuchel. Plecarea lui Achraf Hakimi de la Inter la PSG i-a ajutat pe italieni din punct de vedere financiar, iar acum îşi pot permite să îi ţină în continuare la club pe Romelu Lukaku şi Lautaro Martinez. 

Afla mai multe despre: haaland-chelsea-premier league 

viewscnt
Articole similare