Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Devastator!" şi "SuperMAN!". Ce note au primit Man şi Mihăilă după ce au strălucit în prima victorie obţinută de Parma după patru luni şi 18 meciuri, 2-0 cu AS Roma

"Devastator!" şi "SuperMAN!". Ce note au primit Man şi Mihăilă după ce au strălucit în prima victorie obţinută de Parma după patru luni şi 18 meciuri, 2-0 cu AS Roma

Serie A

Comentarii

Valentin Mihăilă (21 de ani) şi Dennis Man (22 de ani) au impresionat la Parma în victoria cu AS Roma, 2-0, în care fostul fotbalist al Craiovei a marcat, iar fostul star de la FCSB a pasat decisiv şi a ratat şanse importante de a marca. Parma Live le-a analizat prestaţia celor doi români şi le-a acordat note jucătorilor pe care patronul Kyle Krause a cheltuit sume importante.

Man şi Mihăilă au "furat show-ul" în meciul Parma - AS Roma 2-0, în care primul a pasat decisiv pentru reuşita din minutul opt a ultimului. Pe lângă gol şi assist, cei doi jucători tricolori au avut o evoluţie solidă şi au ratat şi alte şanse importante. Prestaţiile celor doi le-au adus note mari, acordate de cei de la Parma Live.

Românii au fost protagoniştii primei victorii obţinute de Parma după patru luni şi 18 meciuri de Serie A. Publicaţiile din Italia s-au entuziasmat şi au vorbit la superlativ despre cei doi. ParmaLive, site-ul apropiat de gruparea lui D'Aversa, le-a oferit note foarte mari.

Valentin Mihăilă - nota 8

„Se vede că vorbeşte aceeaşi limbă cu Dennis Man. S-a distanţat cu furie de Mancini şi Bruno Peres, fază după fază. A avut sângele rece în faţa lui Paul Lopez, marcând golul ed 1-0. A fost implicat şi în faza care a dus la penalty-ul transformat de Hernani. Devastator!”, au notat cei de la ParmaLive.

Dennis Man - 7,5

„Jocurile de cuvinte cu SuperMAN vin natural. Prestaţia de astăzi a românului a fost practic perfectă. Invincibil în duelurile 1 vs 1, a oferit o pasă ideală pentru Mihăilă, la golul de 1-0. A ratat o şansă mare în debutul reprizei secunde, dar nu mai contează!”, a fost caracterizarea făcută de ParmaLive.

VIDEO | Parma - AS Roma 2-0. Mihăilă a marcat din assist-ul lui Man

Parma a învins-o pe AS Roma pe teren propriu, cu 2-0, după o prestaţie foarte bună a lui Dennis Man şi a lui Valentin Mihăilă. Ultimul a marcat din pasa lui Man, în minutul 8, şi a deschis scorul. Man putea înscrie şi el din pasa lui Mihăilă, dar n-a fost la fel de inspirat în faţa porţii. Cei doi români au fost extrem de activi, ratând şi alte şanse bune de a marca. Cu acest succes, Parma a acumulat 19 puncte şi e pe locul 19 în clasamentul din Serie A, în timp ce AS Roma a rămas pe poziţia a cincea, cu 50 de puncte.

Afla mai multe despre: dennis manparmavalentin mihailaserie anote 

viewscnt
Articole similare