Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia anunţă înaintea partidei cu CFR Cluj că nu are de gând să-şi dea demisia: ”Nu face parte din mentalitatea mea”

Devis Mangia anunţă înaintea partidei cu CFR Cluj că nu are de gând să-şi dea demisia: ”Nu face parte din mentalitatea mea”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova va primi vizita formaţiei CFR Cluj, ocupanta locului unu în clasamentul Ligii 1, duminică, ora 20:30, în etapa a patra din play-off. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Oltenii se plâng de programul din această etapă. Au doar o zi la dispoziţie pentru a pregăti partida de pe teren propriu cu CFR Cluj: ”Pentru cum ne-au pus meciul, e normal că doar azi avem timp de pregătit meciul de mâine. Ieri n-a fost posibil, clar. Azi e unica zi pentru noi pentru a pregăti acest meci. Pentru soluţii, e clar că noi nu avem multe condiţii de a schimba foarte mulţi jucători. Aşa este. Dar nu mă interesează. Trebuie să facem cel mai bun meci şi să facem totul ce e în puterea noastră pentru a câştiga meciul”, a spus Devis Mangia la o conferinţă de presă.

”Această echipă a avut atitudine tot timpul. Trebuie să avem personalitate, mentalitate, să înţelegem că în acest moment al sezonului nu avem posibilitatea de a greşi, de a face greşeli.” - Mangia.

Dacă U Craiova se va impune duminică va intra în cursa pentru câştigarea campionatului: ”Noi, dacă câştigăm, e normal că intrăm în luptă în mod important. CFR dacă nu va avea un rezultat pozitiv, continuă să fie pe locul 1.”

Antrenorul oltenilor nu are de gând să părăsească echipa din Bănie, chiar dacă fanii au scandat împotriva sa la finalul partidei cu Viitorul Constanţa din Cupa României. ”Face parte din munca de antrenor. Vor fi momente bune, cu aplauze, când câştigi şi momente mai puţin bune.” Întrebat dacă îşi va da demisia, acesta a răspuns: ”Eu?! Nu face parte din mentalitatea mea. Este exclus.”

Afla mai multe despre: devis mangiacraiova 

viewscnt
Articole similare