Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia: ”Cred că Ilie Balaci a câştigat acest meci pentru noi”

Devis Mangia: ”Cred că Ilie Balaci a câştigat acest meci pentru noi”
Comentarii

Formaţia CSU Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 vice campioana României, FCSB. La finalul meciului, antrenorul Devis Mangia a vorbit despre succesul repurtat pe Ion Oblemenco.

„Înainte de a vorbi despre meci vreau să prezint condoleanţe familiei Balaci. Cred că el a câştigat astăzi meciul pentru noi.  şi-a început Mangia intervenţia de la microfonul Telekom Sport.

Antrenorul italian a comentat şi momentul dificil din minutul 8, când publicul se pregătea să arunce cu flori în teren, iar FCSB a deschis scorul: ”M-am gândit un pic că poate astăzi e o zi blestemată” a spus Mangia care a explicat ulterior: ”Apoi echipa a făcut o prima repriză aşa şi aşa, apoi o a doua repriză foarte bună. Am vrut să nu riscăm prea mult ca să nu primim gol repede. E greu când se întâmpla aşa, te pot prinde pe contraatac şi da lovitura la ce jucători rapizi au în ofensivă. Cred că în repriza a doua am avut personalitate. Am făcut lucrurile mult mai bine. La pauză am vorbit, am transmis puţin calm şi le-am cerut să joace meciul la victorie. Am schimbat câte ceva în teren şi apoi le-am zis că trebuie să jucăm. Am făcut, una peste alta, un meci bun. Sunt foarte mulţumit. Am vorbit de continuitate în perioada asta. Nu e o problemă să faci din când în când câte un egal. Dar important este să legi serii de victorii şi să nu stricăm acest rezultat", a declarat Mangia pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: devis mangiacs u craiova 

viewscnt
Articole similare